Der er i den seneste uge sket store omvæltninger på Vallensbæk Ridecenter (VRC), hvilket selvfølgelig også har betydning for Sportsrideklubben Vallensbæk (SIV), som holder til på stedet.
 
Udmeldingen om, at alle opstaldere på Vallensbæk Ridecenter er blevet opsagt pr. 31/7-2020 har fejet benene væk under rigtig mange, og vi ser os derfor nødsaget til at aflyse vores kommende C-stævne i spring d. 15.-17. maj 2020.
Opstalderne på VRC og medlemmerne af SIV udgør den primære frivillige drivkraft, der gør det muligt at afholde stævner af den kvalitet SIV er kendt for, og som tilstandene er nu, er der rigtig mange andre ting ifht. flytning af hest, mm., der fylder hos denne gruppe. Det vil ganske enkelt ikke vil være muligt at gennemføre et stævne af vanlig høj kvalitet.
 
Vi er utrolig kede af situationen og beklager meget overfor de ryttere som allerede er tilmeldt. Disse vil selvfølgelig få refunderet deres startgebyr, desværre med undtagelse af de 40 kr. af startgebyret, der tilfalder DRF.
 
Fremtiden for SIV som klub, kan vi på stående fod ikke sige mere om, da vores bestyrelse afventer indkaldelse fra Vallensbæk kommune til et møde om klubbens fremtid Jf. informationerne på VRCs hjemmeside: https://ridecentret.vallensbaek.dk/vallensbaek-ridecenter-b… under punktet ”Fortsætter rideklubben?.”
Vi vil selvfølgelig holde alle interesserede opdateret både her og via vores Facebookside, så snart vi ved mere.

Sponsorer

Næste Event